Pachete cu panouri solare

 

Pachete cu panouri solare

Toate componentele pachetelor noastre sunt perfect imbinate pentru a oferi maxim de eficienta – de la panourile solare, automatizari, statii de pompare si boilere pana la accesoriile necesare instalarii panourilor. Pentru a putea beneficia cat mai simplu de competenta noastra in domeniul tehnologiei solare, va punem la dispozitie o gama variata de pachete optimizate pentru cele mai intalnite solutii.

Solutia cea mai avantajoasa

Pachetele cu panouri solare SKN 3.0 reprezinta cea mai avantajoasa solutie pentru a utiliza ieftin si rapid radiatia solara. Boilerul bivalent ofera o incalzire facila a apei calde menajere atat de la soare cat si de la o alta sursa de incalzire, iar accesoriile de instalare si racordare usureaza instalarea si punerea in functiune a instalatiei.

Solutia de top, de la Buderus

Sunteti mereu in cautarea celei mai bune solutii? Pachetele cu panouri solare de inalta performanta SKS 4.0 cu umplutura cu gaz inert si absorber de inalt randament reprezinta cea mai buna alegere atat pentru producerea de apa calda menajera cat si aport la incalzirea locuintei.

Alternativa compacta si puternica

Datorita eficientei foarte ridicate, panourile cu tuburi vidate (CPC6/CPC12) se adreseaza in special celor care doresc sa utilizeze la maxim energia solara. Captarea radiatiei indirecte face ca aceste panouri sa ofere un randament ridicat chiar si atunci cand nu este perfect senin. In plus, designul acestor panouri confera un aspect elegant si modern locuintei.

Continutul pachetelor cu panouri solare pentru apa calda menajera:

  • Un numar de 2 sau 3 panouri solare (in functie de pachet)
  • Boiler bivalent SM300 l sau SM400 l
  • Statie completa de pompare Logasol KS0105
  • Automatizare Logamatic SC20
  • Accesorii complete de instalare si racordare
  • Vas de expansiune de 25 l si grup de siguranta
  • Vana termostatata pentru acm
  • Fluid solar

 

Buderus va ofera un program complet referitor la tehnica solara. Pentru o oferta, adaptata necesarului dumneavoastra, va rugam sa contactati sucursala Buderus sau distribuitorul autorizat Buderus, aflat in apropierea dumneavoastra.

 

Documentatie
Detalii componente pachete solare Descarca PDF (0.2 MB)

 

Actualizat pe